Gödöllő, Hungary

Az Amerikai Szívtársaság (American Heart Association) szerint a gyaloglás a legegyszerűbb a fizikai aktivitások között. Gondolj bele! A mai kor embere sokszor ül vagy áll, itt a lehetőség elindulni.  Biztonságos – orvosi engedéllyel – ortopédiai, szívbetegek és 20%-nál nagyobb súlyfelesleggel küzdők számára először a sétát ajánljuk, a gyerekek futhatnak nyugodtan körbe-körbe. Ráadásul a kutatások kimutatták, hogy minden óra rendszeres testmozgással három óra életet nyerhetsz!

A Séta az/egy orvossal (Walk with a Doc) egy sétaprogram mindenki számára, aki szeretne lépéseket tenni az egészségesebb életmód érdekében. Szánj rá néhány percet egy aktuális egészségügyi téma megismerésére egy egészségügyi szakembertől, majd töltsd az óra hátralévő részét egy egészséges sétával és egy szórakoztató beszélgetéssel. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kimozdulj, aktív legyél, és élvezd a séta minden előnyét.

Ezt a programot Columbusban, OH-ban indította el 2005 áprilisában Dr. David Sabgir, és mára az egész világon kiterjedt. Nincs szükség speciális felszerelésre, és nincsenek speciális szabályok sem. Gyalogos csoportjaink biztonságos, szórakoztató és INGYENES helyet jelentenek néhány lépés megtételére, egészséggel kapcsolatos ismeretekre és új barátok megismerésére.

Város és állam:
Gödöllő, Hungary

Szervező:
Magyar Egészségmegőrzési és Életmódorvostani Egyesület

Séta helyszíne:
Séta minden hónap 4. szombatján 2024. május 25-től

Regisztrálj:
Kattintson ide, hogy aláírja a felmondást az első séta előtt. Fejezetünk száma 26585

Séta helyszíne:
Erzsébet Park – Szabadság út 3. Gödöllő, 2100 (találkozás a bejáratnál)

Vezető orvos:
Eszter Hegyi, MD, gyermekorvos, életmódorvos

Elérhetőség:
hegyieszter@gmail.com
Weboldal

Köszönöm:
Ez a program nagylelkű adományozóinknak köszönhetően valósult meg!