Valencia, Spain

Az Amerikai Szívtársaság (American Heart Association) szerint a gyaloglás a legegyszerűbb a fizikai aktivitások között. Gondolj bele! A mai kor embere sokszor ül vagy áll, itt a lehetőség elindulni.  Biztonságos – orvosi engedéllyel – ortopédiai, szívbetegek és 20%-nál nagyobb súlyfelesleggel küzdők számára először a sétát ajánljuk, a gyerekek futhatnak nyugodtan körbe-körbe. Ráadásul a kutatások kimutatták, hogy minden óra rendszeres testmozgással három óra életet nyerhetsz!

A Séta az/egy orvossal (Walk with a Doc) egy sétaprogram mindenki számára, aki szeretne lépéseket tenni az egészségesebb életmód érdekében. Szánj rá néhány percet egy aktuális egészségügyi téma megismerésére egy egészségügyi szakembertől, majd töltsd az óra hátralévő részét egy egészséges sétával és egy szórakoztató beszélgetéssel. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kimozdulj, aktív legyél, és élvezd a séta minden előnyét.

Ezt a programot Columbusban, OH-ban indította el 2005 áprilisában Dr. David Sabgir, és mára az egész világon kiterjedt. Nincs szükség speciális felszerelésre, és nincsenek speciális szabályok sem. Gyalogos csoportjaink biztonságos, szórakoztató és INGYENES helyet jelentenek néhány lépés megtételére, egészséggel kapcsolatos ismeretekre és új barátok megismerésére.

Según la Asociación Estadounidense del Corazón, caminar tiene la tasa más baja de abandono de cualquier actividad física. ¿Crees que no sirve de nada? Piensa otra vez. Caminar es de bajo impacto; más fácil para las articulaciones que correr. Es seguro, con autorización del médico, para las personas con dolencias ortopédicas, afecciones cardíacas y aquellos que tienen más del 20% de sobrepeso. ¡Además, la investigación ha demostrado que puedes ganar tres horas de vida por cada hora de ejercicio regular! Ese rápido paseo alrededor del campus parece un poco más valioso ahora, ¿no?

Walk with a Doc es un programa de caminatas para todos los interesados en tomar medidas para un estilo de vida más saludable. ¿Qué mejor manera de comenzar su fin de semana que de pie haciendo progresos para ayudar a su corazón y mejorar su salud general para vivir más tiempo? Mientras camina a su propio ritmo, tendrá la oportunidad de que los médicos institucionales le respondan preguntas.

Este programa se inició en Columbus, OH en abril de 2005 por el Dr. David Sabgir y ahora se ha expandido por todo el mundo. No necesita ningún equipo especial y no hay reglas especiales. Simplemente póngase un par de zapatos cómodos y camine, puede ir solo, con amigos, un compañero de trabajo, alumnos,  familia o con un grupo. Es una preferencia personal.

Város és ország:
Valencia, Spanyolország

A séta időpontja:

Minden hónap 3. szombatján találkozunk.

A séta helyszíne:
A séták pontos helyszínét a facebook csoportban teszem közzé, események formájában.

Regisztráljon
ITT a sétára! A regisztráció során meg kell adnia a sétavezető orvos számát: 26533.

A sétát vezető orvos:
Dr. Tímea Éva Kiss Puche

Cuidad y País:
Valencia , Valencia (Spain)

Desarrollado por:
Tímea Éva Kiss Puche 

Próximas caminatas:

¡Caminando cada tercer sábado del mes a las 18:00

Inscribirse:

Haga clic aquí para firmar la exención antes de su primera caminata. Nuestro número de capítulo es: 26533

Localización del caminata:
The park of Río Turia, Valencia city – Alameda, Metro Alameda, metro station, El Llano del Real, 46010 Valencia Valencia

Medico principal:
Tímea Éva Kiss Puche , MD, Family Medicine

Información de contacto:
timeaevakiss@gmail.com

Köszönetnyilvánítás:
Ez a program nem jöhetett volna létre az adományozók nélkül! Köszönjük a támogatást!