Pomáz, Hungary

Az Amerikai Szívtársaság (American Heart Association) szerint a gyaloglás a legegyszerűbb a fizikai aktivitások között. Gondolj bele! A mai kor embere sokszor ül vagy áll, itt a lehetőség elindulni.  Biztonságos – orvosi engedéllyel – ortopédiai, szívbetegek és 20%-nál nagyobb súlyfelesleggel küzdők számára először a sétát ajánljuk, a gyerekek futhatnak nyugodtan körbe-körbe. Ráadásul a kutatások kimutatták, hogy minden óra rendszeres testmozgással két óra életet nyerhetsz!

A Séta az/egy orvossal (Walk with a Doc) egy sétaprogram mindenki számára, aki szeretne lépéseket tenni az egészségesebb életmód érdekében. Szánj rá néhány percet egy aktuális egészségügyi téma megismerésére egy egészségügyi szakembertől, majd töltsd az óra hátralévő részét egy egészséges sétával és egy szórakoztató beszélgetéssel. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kimozdulj, aktív legyél, és élvezd a séta minden előnyét.

Ezt a programot Columbusban, OH-ban indította el 2005 áprilisában Dr. David Sabgir, és mára az egész világon kiterjedt. Nincs szükség speciális felszerelésre, és nincsenek speciális szabályok sem. Gyalogos csoportjaink biztonságos, szórakoztató és INGYENES helyet jelentenek néhány lépés megtételére, egészséggel kapcsolatos ismeretekre és új barátok megismerésére.

Város és állam:
Pomáz, Budapest, Magyarország

Üzemeltető:

Közelgő séták:
Séta minden hónap 1. keddjén 14:15-kor 2023. május 2-tól!

Séta helyszíne:
Pomáz Szent István Park – Szent Isvtán tér Pomáz, Budapest 2013 (Találkozás a gyermekorvosi rendelőben)

Regisztrálj:
Kattintson ide, hogy aláírja a felmondást az első séta előtt. Fejezetünk száma 20100

Vezető orvos:
Juhász-Keglovits Klára, MD, Dip.IBLM

Elérhetőség:
0036203841811
Website
Facebook

Köszönöm:
Ez a program nagylelkű adományozóinknak köszönhetően valósult meg!